Бен Афлек никога не е пестял похвалите си по адрес на Дженифър Лопес въпреки раздялата им преди години. Поредната доза от тях идва по няколко параграфа в специалния материал на InStyle, посветен на певицата.

Списанието слага Джей Ло на корицата си и прави с нея страхотна фотосесия, както и нетрадиционно интервю, в което са включени както нейни думи, така и коментари от нейни близки, колеги и познати.

Афлек е един от тях. Двамата се сгодиха през ноември 2002 г. и трябваше да се оженят следващата година, но сватбата беше отложена заради огромния интерес на медиите към връзката им, граничещ с тормоз. През 2004 г. Джей Ло и Афлек се разделиха.

Пред InStyle 48-годишният актьор разкрива, че винаги е смятал себе си за професионалист, но когато е работил с Лопес, е установил, че тя е много повече и от него. "До ден днешен тя остава най-трудолюбивият човек в бизнеса си, когото познавам."

"Има страхотен талант, но и е работила много и упорито, за да постигне успеха си. А и откъде ли извира тази нейна младостта? Не зная как тя изглежда по същия начин като през 2003 г., а аз мога да мина за 40-годишен в най-добрия случай..."