Досега си мислехме, че сме разкрили всички тайни оръжия на Дженифър Анистън срещу признаците на стареене. Наскоро обаче стана ясно, че звездата разполага с много по-сериозен арсенал, заради който се чувства като на 20.

Дженифър Анистън, Наоми Кембъл, Салма Хайек - тайните на звездите срещу стареенето

Какво правят звездите, за да не остаряват

Малки тайни

52-годишната звезда от "Приятели" е наясно, че не може да се спаси от неизбежното остаряване, затова търси начини как да се чувства по-млада.

Тя набляга на колагенови напитки и поддържа форма с тренировки като йога, бокс и скачане на въже.

Красотата за Анистън не се изчерпва с външния вид и успешните опити на звездата да се побере в панталоните. За нея "костите, мускулите и мозъкът ни трябва да функционират на оптимално ниво, докато навлизаме в златните години", цитират актрисата от Usa Today.

"Чувствам се най-красива, когато съм в истинското си аз, в тялото си. Искам да кажа, че мога да съм с целия грим и коса на света, но да не се чувствам добре вътрешно, и тогава това няма значение", разказва Дженифър.

По време на пандемията е имала и нужда да се вижда по-често с приятелите й. "Наистина обичам да съм сред хора и прегръдки... Така че най-голямото предизвикателство за мен беше липсата на човешка връзка", казва звездата.

Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър и новата им снимка зад кулисите на "Приятели: Отново заедно"

Колко близки са си Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър

И преди, и сега

Но все пак е успяла да използва пълноценно времето вкъщи, като си е направила "емоционална инвентаризация", или "хубав вид нулиране", уточнява Дженифър Анистън.