Завръщането на "Приятели", макар и за много по-кратко, отколкото се искаше на всички фенове, върна спомените и на актьорите за годините, прекарани на снимачната площадка.

Дженифър Анистън, "Приятели: Отново заедно" и снимките зад кадър, които певицата сподели

Зад кулисите на "Приятели: Отново заедно"

Невиждани досега снимки

Когато те се събраха отново на любимия си диван, някои откровения дойдоха от само себе си. Като това, че Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър са имали чувства един към друг не само в образите си на Рейчъл и Рос, но и в действителност.

Двамата обаче са решили да бъдат професионалисти и да не позволяват на емоциите и химията помежду им да пречат на работния процес. Освен това, все някой от тях е бил във връзка и така и никой не се е престрашил да "прекрачи границата".

А днес актьорите се срещат с умиление за това време и се чудят как така никой от колегите им не е разбрал, че се харесват, като почивките между сцените са прекарвали все прегърнати на дивана... Или пък просто всички са се правели на слепи и глухи, както намекнаха Кортни Кокс и Матю Пери, предава Daily Mail.

Очевидно възможността Дженифър и Дейвид да бъдат двойка не присъства и на този етап от живота им, но двамата не крият сантименталните чувства, които изпитват един към друг. Поредното доказателство за тях е общата им снимка на снимачната площадка на "Приятели: Отново заедно", на която се прегръщат за последно след "дълъг ден".

Снимка 533824

Източник: Instagram / David Schwimmer

Очевидно неизживяната любов не е успяла да развали граденото с години приятелство и двете са се обединили в силна връзка, която Анистън и Шуимър се радват, че имат. А ние се надяваме по-често да ги виждаме така прегърнати и щастливи.