Точно седмица след сватбата, Джъстин и Хейли Бийбър най-сетне споделиха официални снимки от събитието в профилите си в социалните мрежи. Досега гадаехме какво точно се е случило и как са изглеждали младоженците само от кадри, които техните гости публикуваха.

А ето ги и господин и госпожа Бийбър в целия им блясък. В профила на Хейли откриваме няколко черно-бели снимки, които за броени часове събраха милиони харесвания.

И това е напълно разбираемо, защото моделът изглежда страхотно в булчинската си рокля, дело на дизайнера Върджил Абло. Хейли не пропусна да му благодари за това, че е превърнал нейната мечтана рокля в реалност.

Снимка 446663

Източник: Instagram / Justin Bieber

"Красивото творение", както тя я нарича, всъщност е вторият тоалет, който булката смени в големия ден - този за църковната венчавка. А от снимките виждаме, че към него има и едно нестандартно допълнение, точно в стил семейство Бийбър. 

Върху доста дългия шлейф на роклята е бродирано "Докато смъртта ни раздели". Признаваме си, не бяхме виждали подобна идея, която вероятно отново е на булката.

От снимките в профила на Хейли разбираме, че брачните халки на двамата с Джъстин са на Tiffany & Co. 

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и колко похарчиха за втората си сватба

Цената на приказната сватба на Джъстин и Хейли

Любов за милиони

Под сватбените си снимки господин Бийбър написа кратко, точно и ясно: "Дори гангстерите се женят." С такава булка надали човек ще се замисли много...