Да спечелиш Оскар все още си е най-престижното признание и награда в киното, въпреки че през последните години вярата на хората в обективността на Академията се поизпари.

The Little Things, Дензъл Уошингтън, Рами Малек, Джаред Лето и трейлър на филма за разследването на убийства

Когато Дензъл Уошингтън и Рами Малек погнат Джаред Лето

The Little Things се очертава да бъде много интересен

Разбира се, всеки актьор, който някога е печелил статуетка, я пази грижовно като спомен. Но някои не са чак толкова внимателни, когато стане дума за съхранение на Оскари.

Джаред Лето е точно такъв пример. Във вечерното шоу на Джеймс Кордън актьорът реши да сподели, че Оскарът, който спечели през 2013 г. за поддържащата си ролята в "Клубът на купувачите от Далас", е изчезнал.

Снимка 516109

Източник: GettyImages

Лето няма никаква представа къде може да е, но отдава липсата на статуетката на факта, че често се мести в нови къщи, което е свързано и с голямо пренасяне. Джаред Лето мисли, че някой е решил да се възползва от това и е прибрал Оскара.

Защото подобно нещо не се изхвърля по погрешка в боклука. Но Лето не е първият носител на най-престижната наградата в киното, който губи по една или друга причина статуетката си.

През години Мат Деймън, Дженифър Лорънс, Анджелина Джоли и Марлон Брандо също останаха без награди, без дори да знаят къде са, пише Yahoo Entertainment.