Джони Деп е популярен колкото със запомнящите се роли в киното, толкова и с пикантните подробности около личния си живот. Повече от очевидно е вече, че дъщеря му Лили-Роуз е тръгнала по неговия път. Явно е напълно наясно и че скандалът продава.

Кога да очакваме The Idol с Лили-Роуз Деп и The Weeknd

Кога Лили-Роуз Деп и The Weeknd се впускат в нещо горещо

Очаква ни нещо интересно

Актрисата и модел вече има зад гърба си няколко роли във филми и сериали, но кариерата й все още е колеблива. Сега обаче всички отново говорят за нея покрай сериала на HBO The Idol, чиято премиера бе на 4 юни в HBO Max.

В него Лили-Роуз играе изгряваща певица Жоселин и си партнира с The Weeknd, който влиза в ролята на импресарио на име Тедрос. Двамата завързват сложни любовни отношения, които могат да накарат всеки да изчерви.

След премиерата на първите два епизода на The Idol се появи вълна от критики и някои дори определиха сериала като "порно с изтезания". А дъщерята на Джони Деп се оказа бе дрехи още в първите пет минути.

Това може да е притеснило някои, но не е особена изненада като се има предвид, че един от създателите на продукцията е същият като на "Еуфория" - Сам Левънсън. Е, тук нивото на провокация е още по-високо.

Но очевидно това ни най-малко не притеснява бащата на Лили-Роуз. Дори напротив - той се гордее, че дъщеря му върви по свой път и предизвиква себе си, избирайки роли, които я вълнуват. За Деп нейното решение да участва в The Idol е правилно, защото е успяла да привлече толкова много внимание, заявява говорител на актьора, цитиран от MailOnline.

Лили-Роуз също не пропусна да се похвали колко е щастлива с ролята си на Жоселин, защото никога не се е чувствала по-подкрепяна, уважавана и ценена с работата си. Тя опроверга и твърденията за неблагоприятна среда на снимачната площадка.

The Idol, The Weeknd, Лили-Роуз Деп и участието на актрисата в сериала на HBO

Лили-Роуз Деп се присъединява към The Weeknd в новия сериал на HBO

Към The Idol определено ще има големи очаквания

И очевидно всички са доволни от крайния резултат, а провокацията е била напълно целенасочена и по мярка както на създателите на The Idol, така и на актьорите, а очевидно и на Джони Деп.