Темата за изчезването на Кейт Мидълтън и липсата на каквато и да било информация за нея придобива нови и нови нюанси всеки ден. Дори след като принцесата на Уелс се появи заедно със съпруга си в Уиндзор през миналия уикенд, спекулациите по неин адрес отново не спряха - дори напротив.

Кейт Мидълтън и конспиративните теории за изчезването й в социалните мрежи

Всички се питат къде е Кейт - ето няколко теории

Най-коментираната тема в интернет

След разпространените папарашки кадри в социалните мрежи се зароди теорията, че на тях всъщност не е истинската Кейт Мидлтън. Коментар по темата дойде и от Хайди Игън, известна като единствената "професионална" двойничка на принцесата на Уелс.

анкета

Редно ли е кралските особи и звездите да редактират снимките, които публикуват?

Виж резултати

Че защо не, всеки го прави 60.2%

Не, това си е вид лъжа 19.5%

Може, но трябва да казват, че има промени 15.2%

Така са по-красиви 5.1%

43-годишната британка от повече от 10 години влиза в ролята на любимката от британския кралски двор по различни поводи като тематични партита например. Тя призна, че е получила много съобщения в социалните мрежи, в които различни хора я питат дали тя е на последните снимки с принц Уилям при фермерския магазин.

А отговорът на Игън е, че не, не е тя. И допълва, че по това време е била на работа и не е била в Уиндзор. Не крие и че е на 100% сигурна, че на кадрите са истинските Уилям и Кейт и в този случай няма някаква измама.

Кейт Мидълтън и снимка с кралица Елизабет Втора - коригирала ли принцесата е и нея

Поредният гаф на Кейт - редактирала ли е и снимка с кралицата

Вече всичко се следи под лупа

Двойничката на Кейт Мидълтън казва още пред The Mirror, че е убедена, че принцесата е добре и е жива, в което някои се усъмниха в последните дни. Според нея е редно да уважим желанието й да се възстановява на спокойствие, а спекулациите по неин адрес са отишли "твърде далече".