В момента текат снимките на деветия филм за "Бързи и яростни". Казваме девети, защото в това число не включваме "Бързи и яростни: Хобс и Шоу", който, както добре знаем, е spin-off (филм или сериал, произтичащ от вече съществуващ, но с акцент върху различни аспекти).

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, бокс офисът и приходите на филма

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" завладя бокс офиса и хората

Скалата знае как се правят големи филми

Според много информации, именно филма с Дуейн Дожнсън и Джейсън Стейтъм се е оказал ябълката на раздора между Скалата и актьорите от франчайза.

Вин Дизел и Дуейн Джонсън до такава степен са развалили взаимоотношенията си, че в последните сцени от "Бързи и яростни 8" изобщо не са били заедно на снимачната площадка, а са ги заснели поотделно.

Дуейн Джонсън и Тайрийз Гибсън

Източник: GettyImages

Дуейн Джонсън и Тайрийз Гибсън

Докато Вин Дизел отказва да коментира каквото и да било относно взаимоотношенията си със Скалата, Тайрийз Гибсън не престава да говори по негов адрес.

Тайрийз Гибсън нападна Скалата в Instagram

Тайрийз Гибсън нападна Скалата в Instagram

Дуейн Джонсън се цепи от "семейството"

Гибсън е най-дейният сред актьорите от "Бързи и яростни" в нападките си към Дуейн Джонсън. Последните излияния на Тайрийз са свързани с представянето на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" в бокс офиса.

Според актьора, тези 180 милиона долара, които филмът е спечелил до момента, не са нищо впечатляващо. Тайрийз Гибсън написа това в Instagram, след което обаче реши да изтрие поста. За радост има много хора в интернет, които виждат всичко и правят скрийншотове.  

Гибсън предполага, че за в бъдеще биха могли да се помирят със Скалата и да ги видим отново заедно в десетия филм от поредицата. Това обаче е малко вероятно, защото според вижданията на актьора, Дуейн Джонсън е предал семейството, пише Page Six.

Тайрийз Гибсън ще бойкотира „Бързи и яростни“

Тайрийз Гибсън ще бойкотира „Бързи и яростни“

И още за неволите на актьора

Разбира се, всеки има право на мнение, но ние лично не виждаме какъв му е проблемът на Тайрийз Гибсън. Според нас, "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" по-скоро би помогнал на вече изчерпващия се франчайз.