През лятото е съвсем естествено не само известните личности, но и всички останали да захвърлят дрехите и да ги заменят с далеч по-удобните бански.

Дуа Липа и прозрачната й рокля на премиерата на "Барби"

Когато Дуа Липа не остави много на въображението

Певицата не беше подмината от "голата" тенденция

Дали дестинацията ще бъде някой басейн, или пък море, няма значение - важното е да има хубави емоции. Голяма част от известните личности в САЩ отскачат до съседна Гърция, за да се насладят на времето и климата там.

Дуа Липа също редовно обича да остава само по бански, за да събира тен, като този път е решила да посети една по-различна от обичайните дестинации.

От профила на изпълнителката в Instagram разбираме, че е посетила родната си Албания. Дуа Липа не дава подробности около това къде точно в страната е почивала, но пък за сметка на тази информация споделя много снимки.

Голяма част от тях са по бански и си личи, че Липа си е прекарала страхотно в страната. И не е сама, разбира се, като на някои от снимките се виждат родителите ѝ Анеса и Дукаджин Липа, както и сестра ѝ Рина.

Дуа Липа позира по бански, част от колаборацията ѝ La Vacanza с Versace

Дуа Липа с още една секси провокация по бански

Певицата показва тяло мечта

В картинката са и няколко приятели, като в един от постовете виждаме как всички се забавляват, слушайки албанската песен "Semafori".