"Барби" на Грета Гъруик е един от най-очакваните филми на това лято. А от тръгването му по родните кина  ни делят само две седмици. Затова пък световната премиера се състоя вчера, 9 юли, в Shrine Auditorium в Лос Анджелис и беше повече от... розова.

Дуа Липа позира по бански, част от колаборацията ѝ La Vacanza с Versace

Дуа Липа с още една секси провокация по бански

Певицата показва тяло мечта

По розовия килим минаха звездите на филма Марго Роби, Райън Гослинг и Америка Ферера. Всички погледи обаче бяха привлечени от Дуа Липа, която беше избрала повече от предизвикателен тоалет за премиерата.

27-годишната носителка на Грами се появи в дълга мрежеста рокля в сребристо, която почти напълно разкриваше тялото й. Тя беше избрала да я носи без сутиен, като единственото бельо по нея бяха бели прашки.

Снимка 625602

Източник: GettyImages

Липа беше комбинирала прозрачната рокля със сребристи обувки на висок ток и бижута в същия цвят. Много хора коментираха, че тоалетът не е особено подходящ за премиера на филм за детска играчка.

Снимка 625603

Източник: GettyImages

Феновете й обаче бяха напълно съгласни с избора й. Дуа Липа влиза в ролята на Барби русалка във филм на Гъруик, а освен това е автор на една от песните в него - "Dance The Night".

Премиерата на "Барби" е на 21 юли.