След като първоначално Дуа Липа заяви, че се радва на свободата си като необвързана, а по-късно се появиха слухове, че има нещо повече с тeлевизионния водещ Тревър Ноа, започваме да се чудим какъв в действителност е статусът на изпълнителката.

Дуа Липа, Тревор Ноа, връзка и с кого излиза изпълнителката

Това ли е новото гадже на Дуа Липа

Когато животът ти поднася неочакван подарък

В края на септември тя и Тревър бяха забелязани да се целуват на улицата, след като са прекарали време заедно на интимна вечеря в ямайски ресторант Miss Lily's в Ню Йорк. Въпреки това никой от двамата не коментира в какви отношения са.

А сега, в последния епизод на подкаста на iHeartRadio от 7 октомври, Дуа Липа открехва вратата за любовния си живот през последната година.

"Това е първата година, в която не съм имала връзка от много дълго време", посочва тя и допълва, че е било страхотно просто да остане сама и да мисли само да себе си. "...и някак да стана егоист."

И въпреки че през последните години не е имала възможност да се съсредоточи върху себе си, е на мнение, че "когато намериш някой, който наистина те разнежва и успокоява, е нещо съвсем различно".

Дуа Липа, Ануар Хадид и това ли е краят на връзката им

Какво се случва с Дуа Липа и Ануар Хадид

Близките им не вярват, че това е краят

В подкрепа на твърдението, че Дуа Липа се радва на време само за себе си, източник на People заявява, че тя и предполагаемото ѝ гадже Тревър Ноа са просто приятели. Преди това Ноа беше свързван с актрисата Минка Кели, но през май вътрешен човек на същата медия потвърди, че 42-годишната Кели е необвързана. Междувременно Дуа Липа и нейният бивш Ануар Хадид сложиха край на връзката си през декември 2021 г.