Според последната класация на списание Forbes, основателят на Amazon Джеф Безос отново е най-богатият човек на света. Често обръщаме поглед към мъжете и жените, които имат огромни суми в банковите си сметки и като дялове от компании.

Не по-малко интересно е и кои са децата, които можем да определим като най-богатите. Както се досещаме, те не могат сами да изкарат милиони, затова са все наследници на най-заможните в света.

Децата на Илон Мъск

Основателят на Tesla и Space X има цели пет деца. Има и състояние от 21 милиарда долара. Сигурни сме, че известна част от тях ще отидат за щурите му експерименти, но дори и по два милиарда да остави на петте си деца, и той ще е доволен, а те - още повече.

Въпреки че разполагат с неограничени финансови възможности, децата на Илон Мъск растат с по-различни приоритети. Баща им често ги води на къмпинг и спят на палатки, вместо в най-скъпите хотели.

Снимка 411163

Източник: Facebook / Elon Musk

Мъск създаде и свое училище, в което има само 40 деца, сред които и неговите. Ясно е, че той залага на качеството пред количеството и иска да възпита наследниците си така, че след години и те да могат да се нарекат милиардери, но благодарение на свои собствени успехи.

Рашед Саид Белхаса

Прехвърляме се в емирствата, откъдето тръгна популярността на Рашед, известен като детето милиардер на Дубай. Само колекцията му от маратонки е на стойност няколко милиона. Профилът му в Instagram има над милион и половина последователи. Именно там той споделя луксозния начин на живот, който води.

Белхаса се определя като "млад бизнесмен", а през 2017 г. печели наградата Най-млад инфлуенсър. Завидното си състояние обаче в по-голяма част дължи на баща си, който е един от най-известните милиардери в арабските емирства. Все пак, 15-годишният Рашид също си изкарва солидни доходи от влогърство и реклама в социалните мрежи.

Децата на Марк Зукърбърг

Още две хлапета, за които да кажем, че са се родили със сребърна лъжица в устата, е прекалено скромно. Състоянието на основателя на Fаcebook се оценява на близо 54 милиарда долара, така двете му момичета със сигурност са орисани да бъдат милиардерки.

Освен ако татко им не вземе разумното според някои решение да ги лиши от наследство и да ги остави сами да успяват в живота. Зукърбърг неведнъж е споделял, че няма намерение да разглезва децата си. Затова и четиримата с жена му Присила Чан водят напълно нормален начин на живот.

Снимка 411164

Източник: Facebook / Mark Zuckerberg

Принц Джордж, принц Луис и принцеса Шарлот

Всяко кралско семейство е богато, но това на Великобритания се слави като най-богатото. За състоянието на членовете му не се говори открито, но се смята, че принц Уилям има около 40 милиона долара лични финанси, а цялата кралска фамилия - около 88 милиарда.

Затова безспорно трите деца на принц Уилям и Кейт Мидълтън се нареждат сред най-богатите в света, въпреки че при тях ситуацията е малко по-различна и със сигурност няма да похарчат милиони за маратонки. При тях властта и потеклото са много по-могъща сила от парите, пише The Richest.

Децата на Брад Пит и Анджелина Джоли

Въпреки че актьорите са в процес на развод и не могат да се разберат и помежду си за финансовата страна на раздялата, на всички е ясно, че децата им са орисани да тънат в разкош. Поне двете им биологични със сигурност - Вивиан и Нокс.

Общото богатство на Брад и Анджелина се оценява на около 400 милиона долара. Ако децата им наследят дори малка част от тази крупна сума, тяхната финансова независимост е гарантирана до живот. Но хлапетата имат амбиция да градят кариера по приема на известните си родители, така и сами ще поработят за още по-голямо богатство.

Снимка 399584

Източник: Facebook / Famous Birthday - My Calender

Валентина Палома Пинаут

Дъщерята на Салма Хайек е само на 11 години, но вече има имение на свое име и 12 милиона в банковата си сметка. Все пак, баща й има над 17 милиарда долара и подобен подарък е напълно логичен.

Родителите на Валентина обаче не само й дават, но и изискват от нея. Едва на три години тя започва да учи цели три езика.

Даниел Бъркхед

Чаровното русо момиче, което е само на 12 години, вече има кариера на актриса и модел. Има и известна майка - Анна-Никол Смит, която почина през 2007 г. След смъртта й Даниел наследява около 59 милиона долара, но трябва да навърши пълнолетие, за да може да разполага с тях.

Въпреки че животът й изглежда уреден, чаровната девойка започва да работи като модел още на шест години и снима за редица известни марки, като Guess.

Снимка 411166

Източник: Facebook / Dannielynn Hope Marshall Birkhead

Блу Айви

От малка дъщерята на Бионсе и Джей Зи показва своя афинитет към лукса, който никак не е изненадващ, като се има предвид кои са родителите й. Блу Айви вече не е толкова малка и добре знае, че е много по-богата от повечето деца на нейната възраст. А това видимо й харесва. И сме сигурни, че добре ще се разпореди с милиарда в банковите сметки на родителите си.

Джеф Безос, Бил Гейтс, Уорън Бъфет и кои са най-богатите хора на планетата за 2019 г.

Кои са най-богатите хора на планетата

Според класацията на списание Forbes

Децата на Ким Кардашиян и Кание Уест

Норт, Уест и Чикаго имат богати и известни родители. Имат и името Кардашиян, което значи, че винаги ще намерят начин да спечелят още пари, освен тези, които ще наследят от Ким и Кание, чието състояние се оценява на над половин милиард долара.