Деми Ловато публикува в социалните мрежи за първи път след хоспитализирането в края на миналия месец. Според информацията, разпространена в чуждите медии, изпълнителката бе приета в болница след прием на свърхдоза. За щастие, състоянието й вече е по-добро.

Новината за случилото се с Ловато отключи вълна от съпричастност в десетки звезди. Те изразиха своята подкрепа към нея в социалните мрежи.

И отново там вчера тя реши да благодари на всички, които са били и продължават да бъдат до нея в този труден момент.

Деми Ловато в болница

Деми Ловато в болница

Каква е причината

Ловато започва с това, че винаги е била открита за нейното приключение със зависимостта. С времето е научила, че това си е заболяване, което не изчезва от само себе си. Тя трябва да продължава да се бори и да го преодолява, но все още не се е справила напълно с тази задача.

Снимка 372051

Източник: GettyImages

"Искам да благодаря на Бог, че съм жива и съм добре. Винаги ще съм признателна на моите фенове за любовта и подкрепата, които ми дадоха и продължават да ми дават. Вашите позитивни мисли и молитви ми помогнаха да мина през този труден период", споделя Деми.

Изпълнителката благодари сърдечно и на семейството и екипа си, без които нямаше да може да напише това писмо. Вероятно защото нямаше да е между живите...

Звездите, които подкрепиха Деми Ловато

Звездите, които подкрепиха Деми Ловато

Какво ѝ казаха Камила Кабейо, Шон Мендес и Холзи

Сега Ловато моли за време да се възстанови и да се фокусира върху своята трезвеност и да извърви пътя към нея. Тя никога няма да забрави оказаната подкрепа и няма търпение да дойде денят, в който да може да каже, че вече е от другата страна - свободна от всички зависимости.