Даниел Крейг вече няма нищо общо с агент 007. Докато очакваме да научим кой актьор ще получи така желаната роля на новия Джеймс Бонд, все още може да се радваме на Крейг по други начини.

Джеймс Бонд, Барбара Броколи и как върви избора на нов актьор за ролята

Какво се случва с избора на новия Джеймс Бонд

И кога ще видим нов филм

Съвсем скоро - през декември, ще можем да гледаме втората част на "Вади ножовете", където той отново ще бъде в ролята на детектив Беноа Блан. Още днес обаче може да се насладим на танцовите умения на 54-годишния актьор.

Крейг участва в новата видеореклама на водка Belvedere. И едва ли щяхме да й обърнем специално внимание, ако тя не представляваше изключително забавен начин да прекараме две минути от времето си.

Снимка 594592

Източник: GettyImages

В нея Крейг успява да се измъкне от тълпа фенове на парижкия Пон Ньоф, след което да стигне необезпокояван до луксозния хотел Cheval Blanc, в който също се придвижва с танцова стъпка из лобито и коридорите.

Когато стига в стаята си, актьорът първо открива бутилка водка, след което е прекъснат от режисьора Тайка Уайтити, който казва: "Да пробваме отново, този път опитай да си себе си". Музиката към рекламното видео е на половинката на Уайтити Рита Ора.

Водка Belvedere беше официалната водка в "Спектър" - филмът за Джеймс Бонд с Даниел Крейг от 2015 г. Макар и полска, марката е притежавана и промотирана от корпорацията за луксозни стоки LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton.