Съвсем неусетно измина повече от половин година от премиерата на "Смъртта може да почака" - последният филм за Джеймс Бонд, в който виждаме Даниел Крейг в главната роля.

"Смъртта може да почака", приходите от бокс офиса и постижението на филма до момента

Ново постижение за "Смъртта може да почака"

Вин Дизел все още не сдава трона

Барбара Броколи, която е една от основните продуценти на филмите за Бонд и е една от тези, които взимат решенията за всичко около франчайза, беше казала, че ще изчакат "Смъртта може да почака" да се завърти по кината, преди да започне търсенето на заместник на Крейг. Просто защото не е искала да отнема последното сбогом на актьора с ролята.

Сега от интервю на Броколи за Deadline разбираме, че вече има раздвижване около избора. Тя казва, че следващият филм за Джеймс Бонд трябва да започне снимки след около две години.

По наши сметки, ако това обещание бъде спазено, означава, че ще го видим след около три - през 2025 г. Към момента обаче не иска да издаде как върви процеса по избора на Джеймс Бонд, като само загатва, че все още няма фаворит.

Все още няма и сценарий за следващия филм, защото не знаят как точно да развият историята и героя. Но пък Барбара Броколи е сигурна, че следващият Бонд ще бъде едно своеобразно преоткриване на героя.

"Смъртта може да почака", Даниел Крейг и какво да очакваме от 25-ия филм за Джеймс Бонд

Какво да очакваме от "Смъртта може да почака"

Получи ли Даниел Крейг изпращането, което заслужава след пет филма и много контузии

Това ни води на мисълта, че може би наистина ще се окажат верни някои от слуховете през последните години, че агент 007 ще бъде или тъмнокож, или жена. Или и двете, разбира се.