Почитателите на Cardi B най-сетне могат да ликуват, защото отдавна чакат именно това от нея - тя е готова с новото си парче, което трябва да излезе утре, 5 февруари.

Cardi B, музиката и кога ще чуем нещо ново от нея

Всички очакваме точно това от Cardi B

Изненадите, които рапърката ни готви

От няколко дни пък изпълнителката лека-полека подгрява феновете си в социалните медии за излизането на новия ѝ сингъл "Up".

Първо публикува корицата, която мигновено започна да събира харесвания и в момента те са над 2.5 милиона. R&B изпълнителката Кели Роуланд беше сред първите, които подкрепиха Cardi B. 

Скоро след това рапърката сподели провокативно видео, от което не научаваме повече за песента, но пък виждаме как ще е облечена. По-скоро колко ще е съблечена. Всъщност върху нея има само стикери и розови ресни.

В Twitter носителката на "Грами" изрази благодарност на дългогодишните си почитатели, защото присъствието им е било източник на утеха през цялото това време. "Искам да благодаря на всички мои фенове и на всички, които искрено ме подкрепят", започна тя, преди да разкрие емоционалното си състояние. 

"Подготвях се за тази седмица повече от месец", пише Cardi B. "За съжаление, не се чувствам така, както исках да се чувствам днес". Миналата седмица рапърката изрази разочарованието си от задължителните тестове за COVID-19 за себе си и екипа си няколко пъти седмично, които струват доста пари. 

Освен това, тя е в трудна битка с проблемната си кожа, при положение че е ползвала безброй продукти и те не вършат работа, припомня People.

Cardi B, Offset и червената рокля, с която събра погледите на всички

Червената рокля на Cardi B, за която всички говорят

Тази жена не спира да провокира

Само можем да гадаем дали това са истинските причини за липсата на настроение, у Cardi В. Но пък нямаме търпение да чуем новия ѝ сингъл, а и да гледаме видеото към него. Утре е денят.