Cardi B наистина не страда от липса на въображение. Което не й пречи често - при това доста често, да се облича така, че да оставя твърде малко на въображението на феновете си. И едва ли има някой недоволен.

Cardi B, дъщеря ѝ Кълчър, артистичните ѝ заложби и ще стане ли звезда като майка си

Каквато Cardi B, такава и дъщеря ѝ

Артистичните заложби на Кълчър

И сега отново го направи - този път по време на пазаруване със съпруга си Offset в Бевърли Хилс, Калифорния. Снимка и видео от въпросния ден тя публикува и в профила си в Instagram.

Червената рокля на Pierre-Louis Auvray, с която излезе да пазарува, меко казано събра погледите на всички. Тя не само следва пищните извивки на тялото ѝ, но и е толкова прозрачна, че дава щедър поглед към черното бельо на 28-годишната рапърка.

Акцент в тоалета е бяло плетиво с къс ръкав, което покрива раменете, но не и гърдите ѝ. Ивици от него вървят и от двете страни на роклята, за да очертаят фигурата на певицата.

Червени отворени сандали на висок ток, заострен маникюр и вързана гарвановочерна коса завършат визията ѝ.

Нейната половинка, рапърът Offset, с когото засега отложиха развода, е далеч по-небрежно облечен - бяла блуза, кафяв панталон и снежнобели маратонки.

Cardi B, Offset и отказа ли се рапърката от развода

Cardi B отлага развода

Offset си го бива

Важно е да се отбележи, че по време на самото пазаруване и двамата спазват мерките за ограничаване на разпространението на коронавируса и носят защитни маски за лице, отбелязва Hollywood Life.