В последно време Бритни Спиърс може да е щастлива в любовта и да е в супер форма, но отношенията с родителите й продължават да й носят сериозни главоболия.

Преди няколко месеца певицата загуби попечителството над децата си заради обвинения в упражнявано насилие от страна на баща си Джейми. Години по-рано двамата се срещнаха в съдебна зала, защото той поиска повече пари, за да бъде в ролята на неин мениджър.

Сега пък майката на Бритни е тази, която е решила, че има финансови претенции към нея. През 2004 г. певицата създаде SJB Revocable Trust, с който да защити богатството си и да осигури безпроблемно бъдеще на своите синове, ако нещо се случи с нея. 

Снимка 488287

Източник: GettyImages

Няколко години по-късно обаче, след като бе приета в психиатрична клиника и започнаха проблемите й с алкохола, бащата на Спиърс бе определен като един от хората, които могат да се разпореждат с нейното богатство. И това бе така до 2019 г., когато сам се отказа от тази роля.

А сега майка й Лин желае да получи достъп до финансовите й активи. Всъщност, това искане е от миналата година, малко след отказа на Джейми, за да не останат милионите на звездата без сигурен човек, който да се грижи за тях. Сега обаче е депозирано и пред съда в Лос Анджелис, предава ET.

Бритни Спиърс и инцидентът със запалването на фитнеса в дома ѝ

Как Бритни Спиърс изгори фитнеса си до основи

Раз, два, три... готово

Не става ясно дали и самата Бритни смята, че майка й трябва да заеме тази роля. Ако беше така, може би двете щяха да намерят начин да се разберат и извън съдебната зала. А какъв ще бъде изходът - предстои да разберем.