От няколко седмици усилено се говори за рождения ден на дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли - Шайло. На 27 май малката навърши 14 години, като вече има и информация как е преминал празникът, разделен между домовете на двамата й родители. Или по-точно как е преминал рождения ден в къщата на Брад Пит.

Брад Пит, Шайло Джоли-Пит и какво мисли актьорът за дъщеря си

Защо Брад Пит се гордее с Шайло

Когато татко се разчувства

Според The ​​Sun, актьорът е организирал голямо пица парти за 14-ия рожден ден на дъщеря си миналата седмица и всички нейни братя и сестри са присъствали.

"Брад наистина искаше да направи деня на Шайло специален и го планираше от доста време. Той все още не може да повярва колко пораснала малката", цитира свой източник изданието, като уточнява, че актьорът отскоро разполага с много скъпа фурна за пица в къщата си, за да приготви с много любов любимото ястие на Шайло за партито ѝ.

Снимка 403415

Източник: GettyImages

Според изданието една от приятелките на Брад Пит, която е филмов редактор, пък е подготвила специално видео. В него тя е събрала поздравленията за празника на Шайло от всички от семейството и приятелите ѝ по целия свят, някои от които рожденичката не в виждала от доста време, заради пандемията.

Тъй като Шайло е запалена по фотографията, актьорът се е постарал да ѝ купи страхотен подарък - винтидж фотоапарат Polaroid, като същевременно е събрал в книга и най-добрите фотографии от последните няколко години на Шайло.

Снимка 476194

Източник: GettyImages

И въпреки че усилено се говори, че Брад Пит и Мадокс не са в добри отношения, дори и най-големият син на актьора е присъствал на празника на сестра си в дома на баща им.

"Рожденият ден на Шайло наистина ги събра всички и тя получи страшно много подаръци", цитира своя източник на The Sun, като добавя, че Брад е резервирал и няколко уроци по китара с професионален китарист в студио, за да може Шайло да се научи да свири.

Брад Пит, Анджелина Джоли и защо актрисата не иска Шайло да се среща с Алия Шоукат

Предупреждението на Анджелина Джоли към Брад Пит

Какво успя да я подразни