Вчера, 27 май, Шайло - дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли, навърши 14 години. Все още не е ясно как точно е преминал празникът, разделен между домовете на двамата й родители, но рожденичката със сигурност е получила обич в големи дози.

Според ЕТ, които цитират свои източници, Брад и Шайло имат не по-малко силна връзка помежду си от тази на майка и дъщеря. А Пит е категоричен, че е истински горд от своята наследница и от това, в което се е превърнала.

За актьора е истински похвално, че Шайло е винаги истинска и държи на това, в което вярва и което иска да бъде.

Освен това, той е очарован от взаимоотношенията й с нейните братя и сестри. Затова и всички с нетърпение са очаквали да я изненадат за рождения й ден.

Пит неведнъж е споделял пред свои приятели, че децата са най-важното за него, защото именно благодарение на тях научава толкова много за живота

Брад Пит, Анджелина Джоли и защо актрисата не иска Шайло да се среща с Алия Шоукат

Предупреждението на Анджелина Джоли към Брад Пит

Какво успя да я подразни

Според източниците на ЕТ, поделянето на родителските права е най-добрият избор, който Брад и Анджелина са могли да направят. Сега децата им имат ясна схема кога с кого ще бъдат, а така прекарват достатъчно време и с майка си, и с баща си. А това е успяло да свали до голяма степен напрежението между бившите (но все още не напълно разведени) съпрузи.