След броени дни, на 27 май, Шайло Джоли-Пит ще отпразнува своя 14-и рожден ден. Наскоро стана ясно, че празникът ще е двоен - и в дома, където живее с майка си, и в къщата на баща си Брад Пит.

Тази ситуацията явно е притеснила Джоли. Тя е наясно, че няма как да забрани на бившия си съпруг да бъде с дъщеря си, но не иска тези срещи да се случват в определена компания.

След подозренията, че Пит отново си е доста близък с Дженифър Анистън, а и Шайло се е сприятелила с нея, сега нова дама е трън в очите на Джоли. Става дума за приятелката на актьора Алия Шоукат, с която той прекарва голяма част от дните си в самоизолация.

Снимка 480098

Източник: GettyImages

Дъщерята на Брад вече няколко пъти се е виждала с Алия и е останала очарована от нея. Дори пред майка си е изразила вълнение за следващата им среща, което никак не се е харесало на Джоли, пише The Sun.

Това е накарало Анджелина отново да припомни на Брад, че не иска да запознава децата им с неговите приятелки. А причината не е в това, че Джоли ревнува бившия си, а в нежеланието хлапетата да се влияят от чуждо женско мнение и да виждат баща им в компанията на различни жени.

Пит и Шоукат са приятели от дълги години, още когато актьорът бе женен за Дженифър Анистън. Тогава двете съумяха да изградят приятелски взаимоотношения, които поддържат и до днес. Но очевидно на Джоли не й е никак до женски дружки.