Брад Пит знае как да граби от живота с пълни шепи. Въпреки че напоследък е доста зает с работата по предстоящия си филм "Убийствен влак", не оставя и личния си живот на заден план.

Брад Пит, Formula 1 и защо актьорът взима уроци от Люис Хамилтън

Защо Брад Пит взима уроци от Люис Хамилтън

Стискаме му палци

И какво като междувременно продължават съдебни спорове с бившата му съпруга Анджелина Джоли? Брад Пит очевидно отдавна вече не страда, а все така показва, че изключително много държи на отношенията с децата си.

Източник на People разкрива, че актьорът винаги вечеря с тях, когато всички са в Лос Анджелис. "Децата вече са по-големи и имат собствен живот и приятели", допълва още източникът и обяснява, че това обаче не им пречи заедно да имат добри семейни отношения.

Брад и Анджелина са родители на шест деца. Най-голям е Мадокс (20 г.), след това са Пакс (18), Захара (17), Шайло (16), а най-малки пък са 14-годишните близнаци Вивиън и Нокс.

Снимка 582242

Източник: GettyImages

Освен на децата си, Брад обича да отделя време и на своите хобита. Харесва архитектура, както и други креативни занимания. А освен тях, разбира се, е все така запален по бизнеса си с производство на вино. Френската винарна Château Miraval той купува още през 2018 г., докато с Анджелина са все още заедно.

И въпреки че за вилата-винарна бившите съпрузи също водят съдебни битки, Брад очевидно няма намерение да се отказва от страстта си.

Освен това продължава да живее живота си по най-добрия възможен начин според обстоятелствата. Даже вече излиза по-активно по срещи, но пък все още не е сериозно обвързан.

Брад Пит, "Убийствен влак" и защо актьорът се появи в Instagram

Никой не очакваше това от Брад Пит

И той трудно ще се скрие

Е, предполагаме и това скоро ще се случи. Все пак, в живота на хората следващата голяма любов често изниква иззад ъгъла съвсем неочаквано.