Спортни коли, рев на мотори и високи скорости. Така може да опишем повода, който събра на едно място Брад Пит и Люис Хамилтън. И няма начин да не е така, тъй като става въпрос за нещо голямо... Актьорът всъщност се подготвя за най-новата си роля. А негов учител е самият седемкратен световен пистов шампион.

Люис Хамилтън, F1 и защо пилотът ще промени името си

Защо Люис Хамилтън ще промени името си

Уважаваме причината му

Причината да видим двамата един до друг е свързана с подготвянето на филм за Formula 1, чийто продуцент е самият Люис, а в главната роля - Брад Пит. 

Така едно от най-големите имена в емблематичната спортна надпревара учи едно от най-големите имена в киното как да владее автомобил, движейки се с над 300 км/ч, пише The Sun.

За новия филм с участието на Брад Пит наддаваха всички големи продуцентски компании, но печеливш излезе Apple Studios. Сделката е сключена за между 130 и 140 милиона долара... което пък трябва да предполага, че ще си заслужава. 

Брад Пит, Джоузеф Косински, филмът за автомобилни състезания, кой спечели наддаването за него и каква ще е ролята на актьора

Кой спечели наддаването за следващия филм на Брад Пит

И колко милиона са замесени

И тук, както и в други доста продукции напоследък, по-подробна информация за филма няма. Дори все още заглавието не се знае. Но пък за щастие сме наясно с ролите в него и със сюжета. Почти сме сигурни, че и ще ни хареса, защото сценарият е в ръцете на Ерън Крюгер, отговорен и за хитовия "Топ Гън: Маверик".