В последните дни отново всички говорят за Брад Пит и новата жена до него. Моделът Никол Потуралски досега бе неизвестна на широката публика, но за отрицателно време стана една от най-коментираните дами.

Брад Пит, Никол Потуралски и това ли е новата жена до актьора

Красавицата, по която хлътна Брад Пит

И романтичното им бягство

А на всички ни е интересно как са се срещнали пътищата на 56-годишния актьор и 27-годишния модел и любов от пръв поглед ли е това.

Според източници, цитирани от ЕТ, общата поява на Брад и Никол във Франция е била изненада дори за хората от близкото му обкръжение. Пит е пазел в дълбока тайна отношенията им... и така до тази седмица.

Основната причина актьорът да не иска да афишира връзката си и за нея да се говори много е, че се притеснява това да не навреди на отношенията му с Анджелина, които в последните месеци са изненадващо дори, но не и без много положени усилия.

А Брад и Никол се срещат за пръв път благодарение на общи приятели, Въпреки запознанството, никой от тях не подозира, че двамата продължават да се чуват и виждат тайно и искрата е пламнала помежду им.

Това, което приближените на Потуралски имат да кажат за нея е, че има много общи теми с Пит, много е земна и със сигурност не е златотърсачка, която търси облаги от тази авантюра. И всичко това много се е харесало на звездата, която има голям и отчасти горчив опит с нежния пол.

По непотвърдена информация, Брад и Никол имат връзка от миналия ноември, когато са заснети заедно на концерт на Кание Уест. А как ще им се отрази осветяването й и дали ще успее да устои на времето, тепърва ще разберем.