След развода с Анджелина Джоли, името на Брад Пит на няколко пъти се свързваше с различни жени, но потвърждение за връзка с някоя от тях така и не получихме. А в последните дни има нова дама, за която се говори, че е успяла да открадне сърцето на 56-годишния актьор.

Той бе забелязан в компанията на 27-годишния немски модел Никол Потуралски при пристигането си с частен самолет на френското летище Le Castellet. Целта на посещението в европейската страна е ваканция.

Двойката най-вероятно ще отседне в Шато Миравал - имението, което преди години Брад и Анджелина закупиха за 67 милиона долара и където произвеждат вино под собствена марка.

Според свидетели, Брад и Никол не са се притеснявали да демонстрират близост още на летището и дори са се държали като влюбени тинейджъри.

А друга подробност, която няма как да подминем е, че красавицата има известна прилика с Джоли, предава Daily Mail.

Потуралски може да не е сред най-популярните имена в модните среди, но определено има с какво да привлече вниманието.

И далеч не говорим само за красивото й лице и сексапилните й форми, а и за факта, че владее цели пет езика.

Освен това, има малък син и е основател на организация за защита на акулите.

Брад Пит, Дженифър Анистън, "Щури времена в Риджмънт Хай" и първата им съвместна работа след 19 години

Брад и Дженифър - отново заедно

Кой не се радва да ги види отново

Никол е живяла в различни страни и определено има доста житейски опит за своята възраст. А снимките й в социалните мрежи не ни оставят много време за чудене защо Брад е хлътнал именно по нея...

loading...
  • kopeleto 1

    на 30.08.2020 в 22:29:35 #1

    ИМАШЕ ЕДНА ПОДОБНА КУХА ЛЕЙКА КАТО ТАЗИ КАЗВА СЕ РАЙТАЙКОВСКИ ОТ РАТАЙ. ГОЛЕМИ МУЦКИ СТОЙКИ ГРИМ А МЕЖДУ КРАКАТА КУЧЕ С ПОГАЧА ЩЕ ПРЕТИЧА. ИЗОБЩО ОТ КЪДЕ ГИ НАМИРАТ ТИЩ ЧУЧАЛА?????????

Lifecafe