Вече почти свикнахме да виждаме Брад Пит на червения килим, облечен по какъв ли не начин. И почти сме готови да признаем, че като че ли му отива.

Брад Пит, "Убийствен влак" и как актьорът се появи с пола на премиера на филма

Брад Пит обу пола

Ето така не сме го виждали

След костюмите в ярки цветове в европейските столици и полата в Берлин за премиерите на "Убийствен влак", дойде редът и на Венеция.

Съвсем очаквано, на премиерата на филма Blonde на 79-ия Международен филмов фестивал Брад Пит се присъедини към актьорския състав. Но съвсем неочаквано беше с еленгантен черен фрак, добре наместена папийонка и с... кецове на краката.

Снимка 586992

Източник: GettyImages

Да, тук може и да я няма пъстрата ексцентричност, но въпреки това комбинацията между строго официалното и небрежно лежерното прави впечатление на всички, пише Foot Wear News.

А Брад Пит носи елегантно вталено черно сако, което е закопчал, заедно с елегантен черен панталон. Под сакото се показва изчистена бяла риза с яка, захваната с черна папийонка, която завършва изисканата му визия. И така до момента, в който не спуснем погледа си към обувките му - черни трейнъри с трите бели ивици на adidas.

Снимка 586991

Източник: GettyImages

Традиционните обувки изглежда вече не са задължителни за бляскавите събития. Все повече забелязваме как мъжете (и тук не говорим само за холивудските звезди) разчупват строгия външен вид с удобни маратонки. И докато първият вид обувки винаги ще намират място като част от официалното облекло, вторите умело ни създават впечатление за една по-лека и свободна визия, достъпна за всички.

Blonde, Ана де Армас и първи трейлър на филма на Netflix за Мерилин Монро

Трагичната история на Мерилин Монро

Какво да очакваме от Blonde по Netflix

Blonde излиза в САЩ на 16 септември, в Netflix ще бъде наличен от 28 септември.