Напоследък Брад Пит не спира да ни изненадва. Само преди два дни актьорът неочаквано се появи в Instagram. И въпреки че става въпрос за кратко видео в профила на филма "Убийствен влак", той изуми феновете си. Все пак Пит няма профил в социалните мрежи и най-малката изява там предизвиква фурор.

Брад Пит, "Убийствен влак" и защо актьорът се появи в Instagram

Никой не очакваше това от Брад Пит

И той трудно ще се скрие

Сега, отново става въпрос за филма, но този път от по-различна гледна точка - от тази на облеклото.

Брад Пит събра погледите на всички, като се появи с пола (с дължина до коляното) на премиерата на "Убийствен влак" в Берлин, пише yahoo. Визията му бе допълнена от кафяво сако, черни ботуши и розова риза.

За нетипичния си моден избор актьорът получи множество похвали в Instagram, като негова снимка от събитието събра над 56 хиляди харесвания за по-малко от ден.

Пит неведнъж е говорил за начина си на обличане. В интервю за Esquire през 2021 г. го определя като "стил без стил".

"Харесвам простотата. Харесвам детайлите в шевовете, начина, по който се усеща. Ако не друго, това е единствената магическа пръчка, която имам", казва той. И допълва, че често пъти се води по комфорта и по това да се чувства удобно.

"Твърде изтощително е да следваш тенденциите... Просто не искам да бъда билборд", посочва Брад Пит.

Брад Пит, Miraval Studios, Шато Миравал и реновацията на звукозаписното студио

Брад Пит и плановете му за музикална кариера

Но не каквато предполагахме

В допълнение към темата за модата, русокосият актьор наскоро говори и за откриването на други нови интереси. В интервю за GQ през юни споделя за страстта си към музиката.

"Музиката ме изпълва с толкова много радост... Мисля, че радостта е по-ново откритие, по-късно в живота. Винаги се движех по течението, от един път и към следващия. Мисля, че имах години с лека депресия и едва когато се примирих с това, опитвайки се да прегърна всички страни в себе си - и красивото и грозното - успях да уловя тези моменти на радост", споделя звездата от "Убийствен влак".