Вчера, 2 октомври, бащата на Бионсе Матю Ноулс направи неочаквано и емоционално признание в ефир. Той гостува в телевизионно предаване, за да сподели, че са му поставили диагноза рак на гърдата.

Това заболяване е доста рядко срещано при мъжете - едва 1 на 1000 се разболяват от него. A 67-годишният мениджър има нещастието да бъде именно в това число.

Първите, на които Матю е споделил диагнозата, са били членовете на неговото семейство. Той подчерта, че е в много добри отношения с двете си дъщери Бионсе и Соланж, въпреки твърденията за разрив в отношенията им.

Господин Ноулс подчерта, че предразположеността към онкологични заболявания е генетика, предава се по наследство, което значи, че при Бионсе и Солаж има по-висок риск да се разболеят от рак.

Той допълни, че двете вече са си направили необходимите изследвания и полагат най-добрите грижи за здравето си. Самият Матю е преминал през първа операция в края на юли и сега се чувства значително по-добре.

Бионсе, Блу Айви и кого съди певицата

За какво може да ни осъди Бионсе

Предупредени сме

А заболяването е променила както начина му на живот, така и мирогледа му. Той е отказал алкохола и е започнал да тренира и медитира. A важните неща в живота днес са още по-важни за него, пише CNN.