Дъщерята на Бионсе Блу Айви неведнъж е привличала вниманието ни със скъпите си тоалети и поведение, което не е особено присъщо на дете на нейните години. Очевидно е, че изпълнителката подготвя наследницата си за живот, бляскав поне колкото нейния.

И един от най-важните уроци, които иска да й предаде, е колко е важно името за една известна личност. Именно за да защити това на дъщеря си, Бионсе поведе съдебна битка със собственик на малка фирма за организиране на сватбени тържества.

Компанията носи името "Блу Айви", а основателят й твърди, че я е кръстил така още преди раждането на дъщеря на изпълнителката. Тя пък е категорична, че нейното дете е "културна икона", чиито живот се следи непрекъснато от медиите.

Снимка 436540

Източник: GettyImages

Затова и никой не може да използва същото име, като нейното. А за да се предпази от подобни действия, Бионсе е подала искане в американското патентно ведомство с желанието да патентова името на дъщеря, пише The Sun.

Блу Айви, "Brown skin girl" и как дъщерята на Бионсе попадна в класацията на Billboard

Рекордът на Блу Айви

По стъпките на майка си

Ако искането й бъде одобрено, всеки, който по някакъв начин използва името Блу Айви, може да бъде подведен под съдебна отговорност.