Пред последните пет години стана традиция в началото на декември да виждаме как Били Айлиш отговаря на едни и същи въпроси.

Били Айлиш, Time Capsule интервюто ѝ за Vanity Fair и татуировката, която никога няма да видим

Татуировката на Били Айлиш, която никога няма да видим

Били се зарече

За това трябва да благодарим на Vanity Fair, които от 2017 г. на 18 октовмри неизменно й ги задават, а изпълнителката им отговаря.

Така миналата година разбрахме, че Айлиш има татуировка, която обаче тогава твърдеше, че никога няма да видим. Но за тази една година тя промени доста начина си на обличане и не е много сигурно дали скоро и това няма да се случи.

В тазгодишното интервю Били Айлиш казва, че вече може да се похвали с цели три татуировки. Едната се намира под гърдите ѝ, другата на ребрата, а третата на ръката в областта на китката.

19-годишната изпълнителката казва, че харесва много татуировките и има идеи за поне още няколко. Но пък майка ѝ е твърдо против. Е, Айлиш очевидно не се съобразява много с нейното мнение, но пък е категорична, че няма да стигне до там, че да тутира цялото си тяло.

Били Айлиш, Деня на благодарността и защо изпълнителката призова феновете си да не ядат пуйка за празника

Били Айлиш в защита на пуйките

Изпълнителката има послание за всички

Но предвид факта, че отговорите ѝ на въпроса, свързан с татуировки, се променят с годините - не е много ясно дали това няма да се случи и сега.