Всяка една година ни променя, дори да не искаме да си го признаем. Обстоятелствата, новите хора, с които се запознаваме - всички те ни оказват влияние. А и порастваме или пък остаряваме - зависи от гледната точка.

Били Айлиш и новият ѝ сингъл Therefore I Am

Били Айлиш пусна новия си сингъл

Ще стигне ли успеха на хита ѝ Bad Guy

През последните три години Били Айлиш също доста се промени, като вече е сред най-известните изпълнителки в света и може да се похвали с това, че е спечелила пет награди Грами.

За четвърта поредна година Айлиш седна пред камерата на Vanity Fair за интервюто Time Capsule, за да отговори на едни и същи въпроси, на които е отговаряла и предните три години.

И ясно се вижда, че 18-годишната изпълнителка наистина се е променила през тези години в много отношение. Последователите ѝ в Instagram също са се увеличи страшно много. От 257 000 през 2017 г. до 67.5 милиона през 2020 г.

В интервюто през 2019 г. Били Айлиш казва, че много иска да си направи татуировка. Една година по-късно разбираме, че това е факт и е изпълнила тази своя цел. Но Айлиш не казва нито каква е, нито къде е, като дори уточнява, че никога няма да я видим.

Това определено ни стесни кръга от места по тялото, на което може да се направи татуировка, която да остане скрита за света... Но можем само да предполагаме.

Кат Денингс, Били Айлиш и ответният удар върху обидните коментари

Актрисата, която защити Били Айлиш

Отново за интернет, критиките и самооценката

Изпълнителката казва също така, че както през 2019 г., и през 2020 г. няма мъж до себе си. Но твърди, че това въобще не ѝ пречи, защото не си е и поставила за цел да има гадже. Просто ако има да се случва, ще се случи.