Бианка Ченсори продължава да провокира интереса към себе си. Отново рамо до рамо със съпруга си Йе, 29-годишната австралийка беше снимана облечена в напълно прозрачна къса рокля по нея и и без никакви дрехи, които които да покриват интимните й зони. Изглежда, че отдолу под тоалета си, който беше съчетала с подходящите високи токчета, Бианка не носи никакво бельо.

Кание Уест и Бианка Ченсори - какво искат да постигнат с провокациите си

Не жертва, а истински победител - тайните планове на Бианка Ченсори

По-умна е, отколкото смятат някои

Дръзката ѝ визия отново стана причина за разпалени коментари в социалните мрежи от редица последователи на рапъра, които продължават да се чудят какво целят Кание Уест и съпругата му. И докато някои смятат, че 29-годишната архитектка е поредната жертва на Йе, който я е обсебил напълно и дори й казва как да се облича, други са на мнение, че провокативното им поведение е част от добре премислен план. А основната им цел е да засенчат Ким Кардашиян и всички да говорят само за тях. Струва ни се, че успяват.

През последните няколко седмици двойката беше забелязана на различни места в Лос Анджелис на няколко пъти, а съпругата на Йе носеше някои от най-уникалните си модни дрехи до момента. Сред най-забележителните тази година бяха миниполите, прозрачните дантелени клинове и неоновите клинове с ниска талия.

Йе и Бианка са женени от декември 2022 г., малко след като той финализира развода с бившата си съпруга Ким Кардашиян. През 2023 г. се разпространяваха слухове за раздяла между рапъра и настоящата му спътница в живота, като според някои източници семейството на Бианка е основен фактор да се стигне до разтрогване на отношенията им. 

Изпълнителят на "Stronger" и моделът обаче опровергаха слуховете за раздялата индиректно, след като бяха забелязани да пътуват заедно по света в края на миналата година, припомня Hollywood Life.

Бианка Ченсори отново в центъра на вниманието

Защо всички отново говорят за Бианка Ченсори

С какво пак провокира интерес съпругата на Кание Уест

Въпреки това все по-упорито се говори в медиите, че семейството на Бианка продължава да се тревожи за брака й с Кание Уест. През март Daily Mail писа, че бащата на Бианка, Лео, искал да проведе "сериозен разговор" с Йе, за да обсъдят разголените тоалети на Бианка, но пътуването им до Австралия, където живеят родителите на 29-годишната архитектка, така и не се състоя.