Докато бяха съпрузи, Кание Уест и Ким Кардашиян непрекъснато попадаха в центъра на вниманието. Но откакто рапърът е с Бианка Ченсори, вече доста по-рядко чуваме за бившата му жена, докато двамата не спират да привличат всички погледи.

Бианка Ченсори и реакцията на баща й след поредната скандална проява с Кание Уест

Бащата на Бианка - бивш затворник, който ще търси сметка на Кание

Всичко за дъщеря ми

И докато някои смятат, че 29-годишната архитектка е поредната жертва на Йе, който я е обсебил напълно и дори й казва как да се облича, други са на мнение, че провокативното им поведение е част от добре премислен план. Основната им цел била да засенчат Ким Кардашиян и всички да говорят само за тях. Е, за пореден път успяха да го постигнат.

Последното излизане на Уест и Ченсори в Лос Анджелис отново накара всички да ги обсъждат, като причината се оказва, разбира се, външният им вид. Или по-скоро този на Бианка Ченсори. На няколко кадъра и клипове в социалните мрежи, се вижда, че 46-годишният рапър е облечен изцяло в черно, както почти винаги напоследък, докато 29-годишната му съпруга продължава да скандализира. Този път Ченсори е решила да излезе на вечеря със светлосиньо боди с гол гръб и бял дантелен чорапогащник.

Архитектката на Yeezy е завършила визията си с чифт бели обувки на висок ток, като е вързала косата си на спретнат кок. Бианка за пореден път е подходила доста смело към тоалета си, като съвсем умишлено е решила да не слага сутиен - провокация, към която тя прибягва доста често напоследък.

Бианка Ченсори и Ким Кардашиян една до друга заради Кание Уест

Като първи приятелки - какво събра Ким Кардашиян и Бианка Ченсори

Кание сигурно е щастлив

Посещението им в заведението The Grove в Лос Анджелис идва само няколко дни след излизането на статия в Daily Mail, в която се твърди, че семейството на модела не е във възторг от нейния съпруг, за когото е омъжена от декември 2022 г.

Daily Mail пише, че Йе е "поканен да отиде в родната страна на Бианка - Австралия, но Бианка се колебае дали това да се случи, защото знае как ще реагира баща й". А той, по всичко личи, се притеснява за модните промени и решения на дъщеря си.

Изданието също съобщава, че майката на Бианка - Александра, е посетила дъщеря си по-рано тази година. Според вътрешен човек тя е искала да "оцени положението".

Кание Уест и Бианка Ченсори - какво искат да постигнат с провокациите си

Не жертва, а истински победител - тайните планове на Бианка Ченсори

По-умна е, отколкото смятат някои

"Майката на Бианка трябваше да се убеди сама какви точно са взаимоотношенията между дъщеря ѝ и Уест, след като Бианка каза на семейството си, че държи това под контрол", отбелязва източникът. "Това беше прекрасна възможност за Александра да прекара време с Бианка и сама да се ориентира в ситуацията."