За добро или за лошо Бен Афлек отново е свободен мъж. Новината за раздялата му с актрисата Ана Де Армас идва неочаквано, защото само преди малко повече от месец всичко изглеждаше различно.

Бен Афлек, Ана де Армас и новината, че двамата актьори вече живеят заедно

Голяма новина за Бен Афлек и Ана де Армас

Нещата са сериозни

Връзката на двамата актьори продължи почти една година, но явно че има причини, поради които те са решили да я прекратят.

Всъщност, решението май го е взела Ана де Армас, след като нещата са се "усложнили", според източник на списание People. 

Вероятната причина за раздялата им е фактът, че актрисата не иска да живее в Лос Анджелис, където живее Бен Афлек, за да е близо до трите си деца от брака с Дженифър Гарнър - Вайълет, на 15 години, Серафина, на 12 и Самуел, на 8.

Когато в края на ноември двойката се разхождаше с трите деца на Афлек, всички си мислеха, че отношенията им вече са на друг етап, но не е било така.

Все пак, според източник на списанието, актьорите са се разделили напълно приятелски и между тях има дълбока любов и уважение. Просто нещата понякога не се получават.

Бен Афлек, Ана де Армас и еротичният трилър Deep Water

Коя е жената, която ще съблазни Бен Афлек

Предстоящ филм по роман на Патриша Хайсмит

Бен Афлек и Ана де Армас се срещнаха на снимачната площадка на еротичният трилър Deep Water. Ето че връзката им приключи преди неговото излизане, което се очаква да бъде през август 2021 г.