Бела Хадид и The Weeknd са светска двойка, която рядко виждаме заедно, често чуваме, че са разделени, а те са си все така влюбени. Двамата успяха да намерят пролука в натоварените си графици, за да се порадват няколко дни на слънце, вода, плажни забавления, а и един на друг. Избраната дестинация са Бахамските острови.

Хадид сподели няколко кадъра от екзотичната почивка, от които сме сигурни в две неща - тя изглежда страхотно, а двамата с The Weeknd си прекарват невероятно. Моделът си умира да си прави селфита по бански и в това няма нищо странно - и ние да изглеждахме така, със сигурност нямаше да го крием.

За разлика от нея, любимият й предпочита да бъде далеч от фокуса на камерата. Това лесно му го прощаваме, защото оставя своята красива половинка да блести и позира не само на подиума, но и на плажа, на брега и къде ли още не. А той се грижи да изглежда още по-красива, карайки я постоянно да се усмихва.

Хадид определи екзотичната дестинация като своето най-щастливо място. За истински незабравима почивка, двамата с The Weeknd добавят и няколко щипки адреналин под формата на каране на джет и АТВ. А кадрите от тези приключения събират милиони харесвания в Instagram.