Миналата седмица дворецът Кенсинтън излезе с официално изявление. В него бе категорично посочено, че родителите на Меган Маркъл ще присъстват на сватбата й и тя е много щастлива от този факт.

Нещо повече - те ще пристигнат в началото на седмицата, за да прекарат време с дъщеря си и да се срещнат с кралското семейство и самата Елизабет Втора.

От вчера обаче се тиражира новината, че бащата на американската актриса - Томас Маркъл, няма да я заведе до олтара.

Причините са две. Първо, той се чувства гузен, че е взел пари от папараци, за да го снимат в компютърен клуб как чете статии за Хари и Меган. Второ - има сериозни здравословни проблеми, които не му позволяват да лети.

Снимка 356473

Източник: Facebook / Sunday Times Style

Бащата на Меган сам споделя пред сайта TMZ, че е прекарал инфаркт преди няколко дни, породен от силното емоционално напрежение покрай сватбата. Сега отново не се чувства добре, има болки в гърдите и пие силно обезболяващи.

анкета

Истинска ли е любовта на принц Хари и Меган Маркъл?

Виж резултати

Разбира се, личи им колко са влюбени 32.8%

Как ли го е излъгала… 35.7%

Ще се почнат едни изневери и скандали 8.9%

Имам си по-сериозни проблеми 22.6%

Затова ще се наложи отново да бъде приет в болнично заведение. Пред сайта той допълва, че е добра идея майката на Меган и негова бивша съпруга да заведе бъдещата булка до олтара вместо него.

Снимка 356474

Източник: Facebook / Prince Harry and Family News.

Чарли Проктър, кралски коментатор и редактор, публикува в профила си в Twitter, както и на сайта royalcenter.co.uk, че Томас Маркъл няма дa присъства в сватбата в неделя, а Хари и Меган молят за разбиране в този труден за него момент. Не се споменава обаче за влошеното му здраве.

Родителите на Меган Маркъл на среща с кралицата преди сватбата

Родителите на Меган Маркъл на среща с кралицата преди сватбата

Какво още разкриха от двореца Кенсингтън

Проктър се позовава на говорител на двореца Кенсингтън, който е дал изявление пред медии. Но на официалната страница на двореца в Twitter, където се публикуват всички актуални новини, подобна не присъства. Така че, изненадите няма да свършат поне до неделя.