Мила Кунис и Аштън Кътчър са женени още от 2015 г., но едва наскоро в предаването на Кели Кларксън актрисата разказва за първи път за начина, по който съпругът ѝ признава, че я обича.

Аштън Кътчър, Мила Кунис, Рийз Уидърспун, Your Place or Mine и как любовната история на актьорите е като от филма

Аштън Кътчър и Мила Кунис - любов като от филм

Какво научихме покрай новия филм на актьора

Мила разкрива, че точно както баща ѝ се е обяснил в любов на майка ѝ, така и Аштън се е обяснил в любов и на нея. Двамата са били заедно от вече три месеца, когато той се появил в два през нощта пред къщата ѝ пийнал и ѝ е казал, заваляйки думите: "Обичам те толкова много."

Сега, няколко месеца след като вече знаем тази история, идва ред да разберем още малко за нея и то от мъжката гледна точка. Аштън Кътчър също гостува в предаването на Кели Кларксън, където водещата му припомня за разказа на съпругата му за първия път, в който ѝ е казал "обичам те".

"Спомням си го. Спомням си го ясно, защото влязох в къщата ѝ и пеех тази песен на Кени Чесни: "Ти и текилата ме подлудявате", споделя Аштън Кътчър, който не отрича, че тогава си е пийнал именно текила. "И тогава ѝ казах, че я обичам, и наистина го мислех, като го казвах."

Мила Кунис обаче не е съвсем убедена, че пиянските думи на половинката ѝ са искрени и затова му казва да ѝ ги каже отново на трезва глава на сутринта.

Аштън Кътчър, Деми Мур, Мила Кунис, Esquire и какво сподели актьорът пред списанието

Аштън Кътчър проговори - за загубата на детето с Деми Мур, за тежкото заболяване и за живота с Мила Кунис

Най-откровеното интервю на актьора за Esquire

Но явно колкото и да си е пийнал Аштън Кътчър тогава, не е било достатъчно, за да заличи спомените му от снощната вечер и на сутринта наистина събужда Мила Кунис и ѝ казва: "Хей, обичам те."