През януари Ашли Греъм сподели щастливата новина, че е станала майка на близнаци. В поста, с който я обяви, загатна, че има много какво и да разкаже за преживяното раждане. И ето че сега, няколко месеца по-късно, Ашли разкрива цялата история.

Ашли Греъм, Джъстин Ървин, първи снимки на близнаците и как ги кръстиха

Ашли Греъм с първи снимки на близнаците

Какви имена избраха

Моделът признава, че раждането в домашни условия е преминало доста трудно и е било най-рисковият момент за живота ѝ. Припомняйки си събитията, тя разказва, че е получила тежък кръвоизлив и след това е припаднала.

При връщането си към съзнание, е усетила "леко докосване" по бузата си. Чак след това разбира, че то всъщност е било шамар по лицето ѝ, с който са се опитали да я събудят.

Ашли споделя, че за раждането са ѝ помагали "екип обучени и опитни професионалисти", както и съпругът ѝ - Джъстин Ървин. Но от цялото преживяване помни единствено "затъмнение и нещо, което сякаш бяха звезди".

По-късно научава и защо след връщането си към съзнание е видяла около себе си "кръв буквално навсякъде". Оказва се, че е получила кръвоизлив, заради който губи литри кръв.

"Не искаха да ми кажат, че една от акушерките е трябвало да ме преобърне и да притиска с пръста си точно над вагиналната ми кост, за да се опита да спре кървенето", разказва Ашли за най-тежкия момент от живота си.

А възстановяването също не е ѝ е било леко, признава моделът пред Glamour. Прекарала е дни, лежейки в леглото си и цяла седмица не е можела да ходи.

Ашли Греъм, Джъстин Ервин и новината, че са станали родители на близнаци

Двойното щастие на Ашли Греъм

Моделът стана майка на близнаци

След няколко месеца у дома вече се чувства по-укрепнала. Сега Ашли се радва на трите си деца и семейния си живот със съпруга си Джъстин, но не крие, че след тежкото раждане на двамата близнаци, ѝ е отнело време да се научи да заобича тялото си отново.