Ашли Греъм е от жените, които предпочитат да бъдат до болка откровени в социалните мрежи. На някои това им харесва, на други снимките й без дрехи им идват в повече. Но е факт, че тя показва майчинството такова, каквото е - без излишни пози.

Ашли Греъм, Джъстин Ервин и новината, че са станали родители на близнаци

Двойното щастие на Ашли Греъм

Моделът стана майка на близнаци

В първите дни на 2022 г. моделът съобщи на милионите си последователи, че е станала майка за втори път - на две момченца, близнаци. Тя вече има един син от съпруга си Джъстин Ървин, който е на две години.

Греъм благодари на всички за милите думи и пожеланията и заяви, че иска да разкаже много, но иска своето време да свикне с новата си роля. И последва затишие в профилите в социалните й мрежи.

И така до вчера, 10 февруари, когато Ашли се завърна и отново накара всички да говорят за нея. Тя публикува в Instagram първата снимка с близнаците, на която виждаме как ги кърми. А от поста към нея разбираме и как се казват момченцата.

"Малачи и Роман. Моите момчета са моите най-велики учители и на голямото напомняне, че мога да правя много трудни неща. Това не е лесно, но наистина си струва. Все още не мога да повярвам, че имам три деца. Нямам търпение да споделя скоро с вас моите преживявания покрай и след раждането", написа моделът.

Тя качи и на стори в профила си още две снимки, които истински зарадваха феновете й. На едната съпругът й Джъстин нежно е прегърнал близнаците, а на другата по-големият им син Исак се радва на братчетата си. И семейното щастие изглежда пълно.