Само преди дни споделихме за непоклатимата позиция относно ваксинирането на Шарън Стоун и съмненията ни, че задава скандал по темата в актьорската гилдия. Нищо чудно същото да се случи и в музикалната сфера, но засега това са само предположения.

Шарън Стоун, COVID-19, работата и защо звездата е изгубила медицинската си застраховка

Защо Шарън Стоун може да остане без работа

Заформя се нов скандал

Изпълнителката на хита "Positions" - Ариана Гранде, също публикува в своя Instagram едно "леко напомняне" в полза на ваксинирането. Певицата още в първите редове в текста към поста уточнява, че вече е напълно имунизирана, доколкото е възможно, разбира се, и (въпреки това) носи предпазна маска.

28-годишната носителка на Грами дори предоставя и линк, който препраща към страницата на Института "Джон Хопкинс" за повече информация относно COVID-19.

Напомня, че тази мутация на коронавируса се разпространява много по-лесно в сравнение с предишните варианти.

Обяснява и защо апелира да последваме нейния пример и да вземем необходимите мерки - защото ваксините предпазват от "тежки заболявания, хоспитализация и смърт".

И не само. Звездата вярва, че това е начинът да помогнем и на онези, които, дори и да имат желание, не могат да се ваксинират. За да спасим "живот или два", както самата Ариана казва.

COVID-19, главоболие, кихане и останалите най-често срещани симптоми за коронавирус

Какви са новите симптоми за COVID-19

Вирусът мутира и става все по-заразен

Актьорът Мат Деймън е на абсолютното същото мнение и се надява повече хора да проявят състрадание. Той е "на страната на науката" и не вярва на всичко, което се пише по темата във Facebook, уточняват от FOX28.