Подобно на Шон Пен, и колежката му Шарън Стоун заема непоклатима позиция относно ваксинирането. Проблемът е, че не всички са съгласни с нея и се заформя лек скандал, който като нищо ще предизвика вълнение в цялата актьорска гилдия.

Шон Пен, COVID-19 и условието, при което би продължил със снимките на сериала Gaslit

Готов ли е Шон Пен да се снима отново

Само при едно условие

Звездата от "Първичен инстинкт" вече стяга куфарите за Атланта, където трябва да се снима в нов телевизионен сериал. Но е готова веднага да ги разопакова, ако всички до един от екипа в продукцията не се ваксинират срещу COVID-19.

"Предложиха ми работа - добра работа, работа, която наистина искам", започва да споделя актрисата пред Deadline. Но "й се изправя косата" само при мисълта, че Гилдията на продуцентите в Америка няма да гарантира, че всички в сериала ще са взели предпазните мерки, за които тя апелира.

И е категорична, че ще настоява за пълна безопасност, доколкото е възможно, дори и с цената да изгуби този професионален ангажимент.

Междувременно, скандалът с Шарън Стоун избухва малко след като тя разбира, че е останала без медицинска застраховка. Твърди, че е "заради COVID-19" и защото е била "ниска", в сметката й имало само 13 долара.

COVID-19, главоболие, кихане и останалите най-често срещани симптоми за коронавирус

Какви са новите симптоми за COVID-19

Вирусът мутира и става все по-заразен

Не знаем как се е стигнало дотам и как стоят нещата в Щатите, но поне за едно е права: "Изгубих законната си застраховка след 43 години работа, не мисля, че това е разумно за когото и да било, при положение че живеем в пандемия." И продължава в същия дух: "...да изгубим всички неща, от които се нуждаем, когато се опитваме да осигурим храна на масата."