"Остарявам, но все още мога да отстоявам позицията си." Това написа преди два дни Ани Ленъкс в Instagram профила си и сподели своя актуална снимка.

Даниил Медведев, Уимбълдън и вероятността руският тенисист да не участва заради войната в Украйна

И руският тенис - жертва на агресията в Украйна

Какво може да се случи на Уимбълдън

На нея изпълнителката от Eurythmics позира в камуфлажна блуза на фона на красиво зелено растение, в съвсем естествен вид - без грим или каквито и да е филтри. Чрез публикацията тя даде отговор на свой последовател в Twitter, който изразява мнение, че Ани е твърде остаряла в последно време и дори не прилича на себе си.

По този начин 67-годишната певица иска да подчертае, че приема като съвсем нормален процеса на стареене и че няма проблем с промените, които времето оказва върху нея. И се приема такава, каквато е.

В последно време Ани е много е активна в социалните мрежи и във връзка войната в Украйна. Наскоро тя оправи призив, чрез който се опита да подсили вярата на хората в дейността на Червения кръст и да ги насърчи към дарения.

Снимка 567034

Източник: GettyImages

Тогава певицата написа: "Скъпи приятели, подобно на много хора се чувствам шокирана и опустошена от случващото се в Украйна. Предвид дългогодишния си опит в тези извънредни ситуации, абсолютно бих препоръчала всяко дарение, без значение колко малко или голямо е то. Това е най-доброто, което можем да направим чрез подобни организации, които могат да мобилизират и подкрепят бедстващите."