В продължение на почти десет години Ангъс Джоунс играе Джейк Харпър в "Двама мъже и половина", където си партнира с Чарли Шийн и Джон Крайър. През 2012 г. обаче неочаквано обявява, че напуска сериала, защото е намерил пътя към бога.

Актрисите от "Двама мъже и половина", без които сериалът нямаше да бъде същият

Актрисите от "Двама мъже и половина", без които сериалът нямаше да бъде същият

Жените, които правеха сцените още по-забавни и пикантни

Вече 29-годишният Ангъс Джоунс дори призовава хората да не гледат така популярния ситком и го нарича "мръсотия" и дело на Сатаната. В 10-минутно видео в YouTube, публикувано от християнската група Forerunner Chronicles той признава, че му се иска да не е бил част от "Двама мъже и половина" и насърчава хората да се поинтересуват за ефектите, които оказва телевизията върху мозъка, за да вземат правилното решение какво да гледат.

"Бях платен лицемер, защото не исках да го правя, но все пак го правех", признава Ангъс Джоунс в интервю, което дава след като се оттегля от актьорската си кариера. И към днешна дата той предпочита да не попада под светлините на прожекторите. Въпреки това обаче понякога бива забелязван.

През май месец например той бе видян в Лос Анджелис, но едва бе разпознат. Очевидно небрежен и дори запуснат, той носеше спортно облекло, очила и дълга брада.

Наскоро Ангъс Джоунс отново е бил засечен в Лос Анджелис, но този път с колелото си. А външният му вид е още по-озадачаващ от преди. Актьорът е запазил дългата си брада, но впечатление прави, че изцяло е обръснал косата си. Дрехите му и този път са небрежни - черна тениска и широки къси панталони.

Ангъс Джоунс към днешна дата - Джейк от "Двама мъже и половина" е неузнаваем

Колко неузнаваем е днес Джейк от "Двама мъже и половина"

Какво се случва с Ангъс Джоунс

От Page Six пишат, че напоследък Ангъс Джоунс е забелязван по-често - веднъж докато е излизал за обяд, а след това и докато е разтоварвал хранителни стоки от колата си.