Наред с делото им за децата, което продължава вече години, Брад Пит и Анджелина Джоли все така не намират изход и в съдебната битка за винарната Château Miraval. Нея те купиха още докато бяха заедно, но през 2022 г. актьорът заведе дело срещу бившата си, заради това, че е продала акциите си без неговото съгласие.

Анджелина Джоли отново е черната овца - обвиненията, че настройва децата си срещу Брад Пит

Анджелина Джоли отново е черната овца - обвиненията, че настройва децата си срещу Брад Пит

Драмите им нямат край

Според позицията на Брад Пит той е инвестирал много време и пари във винарната през годините, като заедно с Анджелина Джоли са имали споразумение да не продават акциите си без съгласието на другия. Актрисата обаче така и го е спазила.

В хода на делото, заведено от актьора, миналата седмица неговите адвокати са обвинили бившата му съпруга, че е отказала да представи каквито и да е документи, различни от тези (ако има такива) относно въпросното споразумение между тях двамата.

Заради това обаче сега на Анджелина Джоли ще ѝ се наложи да предостави споразумения за конфиденциалност за период от цели осем години (2014 до 2022 г.). Решението е разпоредено от съдия в Лос Анджелис.

Снимка 589957

Източник: GettyImages

Миналият месец правният екип на актрисата подаде молба за разпространението на съобщения, които според тях доказват, че Пит не е искал да позволи продажбата на нейния дял, освен ако тя не се съгласи на обширно споразумение за конфиденциалност.

В средата на май обаче последва ход от страна на актьора - неговите адвокати поискаха съдията да накара Джоли да представи споразуменията, които е подписвала преди. Именно това разпореди съдът, произнасяйки се в полза на Брад Пит. В правните документи се посочва, че сега Анделина Джоли трябва да представи споразуменията в рамките на следващите 60 дни, пише People.

Снимка 584492

Източник: GettyImages

Според твърденията на правния екип на актьора въпросните споразумения са "силно свързани" с "предполагаемите оправдания на Джоли за отказ да се придържа към договорните си задължения към Пит", когато е продала дела си от винарната.

Пред The Daily Mail обаче адвокатът на актрисата - Пол Мърфи, не е показал притеснение и е казал, че с удоволствие ще предадат документите. Според него Брад Пит се опитва "да прикрие личното си неправомерно поведение" с това искане и дори изтъква, че решението "отваря вратата за разкриването на всички въпроси, свързани със злоупотребите на Пит".

Записвала ли е Анджелина Джоли тайно агресивните прояви на Брад Пит

Записвала ли е Анджелина Джоли тайно агресивните прояви на Брад Пит

Войната между бившите няма край

По думите на адвоката на Анджелина Джоли тя очаква с нетърпение развръзката на този съдебен спор, пълен с "неговите фалшиви разкази", които продължават да нараняват и да пречат на семейството да се възстанови от емоционалната травма.