Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли продължава вече няколко години, а основната причина за това е нежеланието на актрисата да подели родителските права върху децата им. Тя прекарва всяка свободна минута с тях и винаги ги взима не червения килим. Но те не са просто наблюдатели на успеха й.

Анджелина Джоли и Брад Пит - колко още ще продължи разводът им

Колко още ще продължи разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит

Раздяла като никоя друга

Преди дни Джоли обяви следващото си професионално предизвикателство. Тя влиза в ролята на основен продуцент на бродуейския мюзикъл The Outsiders. Но няма да е сама в това начинание, а неин асистент на доброволни начала ще е 15-годишната Вивиан.

По думите на актрисата, именно дъщеря й е я мотивирала да се захване с този проект и й е предложила своята помощ. "Вив ми напомня на майка ми с това, че тя не се фокусира върху това да бъде център на внимание, а да бъде подкрепа на други творци", каза Анджелина Джоли пред People. 

Тя определя Вивиан като "много внимателна и сериозна", когато става дума за сценични изкуства, и винаги дава най-доброто от себе си, за да допринесе максимално. И това няма как да не кара майка й да се чувства горда и да я мотивира да й подаде ръка, за да развие таланта и уменията си.

Преди няколко месеца актрисата и дъщеря й изгледаха световната премиера на мюзикъла в Калифорния, а след това имаха възможността да се срещнат с неговия автор Сюзън Хинтън, която написва романа, когато е на възрастта на Вивиан. А според Джоли, постановката е насочена предимно към младите хора. Затова и иска в проекта за адаптацията, с която се захвана, да бъде съставен предимно от млади хора.

Анджелина Джоли и Брад Пит изненадаха с неочаквано решение по спора им за винарната Chateau Miraval

Анджелина Джоли и Брад Пит изненадаха всички

Неочаквано развитие в битката за Chateau Miraval

Това не е първият път, в който децата на Анджелина Джоли взимат участие в нейни професионални проекти. Мадокс и Пакс бяха част от отдела на асистент режисьорите на филма "Без кръв", който тя засне миналата година в Италия.