Брад Пит и Анджелина Джоли обявиха своята раздяла през 2016 г. и от тогава до сега са в процес на развод, чийто край все още не се вижда. Причината са непрекъснато изникващите нови спорове между актьорите - като този за имението Шато Миравал. А най-трудно им е да поделят децата си.

Анджелина Джоли и Брад Пит изненадаха с неочаквано решение по спора им за винарната Chateau Miraval

Анджелина Джоли и Брад Пит изненадаха всички

Неочаквано развитие в битката за Chateau Miraval

Джоли и Пит имат общо шест деца, от които три са осиновени. Най-малки са близнаците Вивиан и Нокс, които в момента са на 15 години. А плановете на майка им са да отложи финалното решение по бракоразводното дело поне още три години - докато те навършат пълнолетие.

Че Анджелина Джоли никак не бърза да се разведе официално твърди и приятелката на Брад Пит Паула Фролич пред NewsNation Now's. И ако успее да реализира плановете си, разводът й с Брад Пит със сигурност ще влезе в историята като най-дългия, който Холивуд помни - повече от 10 години.

Снимка 584492

Източник: GettyImages

Цялата тази съдебна драма струва не само много нерви, но и много средства на актьорите. По-потърпевш се оказва Пит, който вече е с около 14 милиона долара назад. Една част от тях са разноски за съда и адвокати, а осем милиона долара плаща на Джоли като наем, за да може да използва имението им за 24.5 милиона в Калифорния, предава New York Post.

Анджелина Джоли заедно с Пакс, Захара и Шайло в Ню Йорк

Анджелина Джоли отново е обратно на всички

Къде избра да се разходи с децата си

Очевидно е, че Брад Пит и Анджелина Джоли трудно ще стигнат до доближаване на позициите и споразумение по спорните клаузи на развода. Но за актрисата явно не всичко е само пари и тя иска да избегне възможността да дели родителските права с все още законния си съпруг. А дали ще стане нейното, времето ще покаже.