От няколко години Анджелина Джоли е самотна майка. И то не на едно и две, а на цели шест деца. Че не й е лесно, не се съмняваме. Но актрисата неведнъж е показвала сила на духа, с която изненадва всички.

Разводът е труден период в живота на всеки. А когато случващото се е достояние на целия свят, е двойно по-трудно. Докато Анджелина има нужда от морална подкрепа и опора, тя трябва да бъде такава и за своите деца, които несъмнено усещат липсата на баща си.

Снимка 313376

Източник: GettyImages

Джоли неведнъж е определяла децата си като силни и независими личности, които са доста напред в емоционалното си развитие. За да не бъдат травмирани от раздялата на родителите си обаче, и тя трябва да бъде силна. Поне пред тях.

Актрисата признава, че често жените оставят себе си на заден план, за да се грижат първо за семейството - нещо, което осъзнават чак когато се появят проблеми със здравето им. Точно както е в нейния случай.

Брад Пит, Анджелина Джоли и защо се срещат тайно

Защо Брад и Анджелина се срещат тайно

И каква изненада ни готвят

Независимо колко й е трудно в даден момент обаче, Джоли винаги следва едно основно правилно - никога да не плаче и да не показва слабост пред децата си. Тя допълва, че като малка много се е притеснявала за своята майка и не иска нейните наследници да минават през същото. Те винаги трябва да имат сигурността, че всичко ще бъде наред, дори и тя самата да не е истински убедена в това, пише The Frisky.