Докато продължаваме да коментираме сякаш безкрайния развод на Брад Пит и Анджелина Джоли, един важен детайл от отношенията им сякаш ни се изплъзна. 

За последната една седмица все още законните съпрузи са се срещнали цели два пъти. Първият път - в адвокатската кантора в Бевърли Хилс. Престоят им там продължил цели три часа. Втората среща пък е била през присъствието на защитниците им.

Целта на срещите е да договорят подробностите около попечителството на децата си извън съдебната зала. Както стана ясно наскоро, явно ще успеят да постигнат съгласие, но все още има какво да уточняват във връзка със срещите на Пит с наследниците им.

Анджелина Джоли, Брат Пит, Шайло Джоли Пит и едно желание на детето

Какво иска дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит

Шайло Джоли Пит с молба към своите родители

Разводът си е разводът, също както и бизнесът си е бизнес. Докато сагата с раздялата им върви към своя край, Брад и Анджелина продължават да ръководят своята съвместна винарна. Дори скоро ще ни изненадат с второто си розе - Studio By Miraval, пише Daily Mail.

Основната заслуга за винената напитка, която скоро ще излезе на пазара, е на звездата от "Троя". Миналият септември той дори участва в брането на гроздето, което е използвано за розето. 

Брад Пит, Чарлийз Терон и Анджелина Джоли - какво ги свързва

Новата жена до Брад Пит, която вбеси Анджелина

Коя актриса му завъртя главата

Засега актьорите нямат никакви планове да продават винената изба Chateau Miraval, а дори напротив - искат един ден децата им да наследят този бизнес. Затова със сигурност Брад и Анджелина ще се срещат още много пъти, дори след развода.