За Андрю Гарфийлд последната година беше изключително силна. Снима се в цели три филма, а за първи път и в сериал. За участието си в мюзикъла Tick, Tick ... Boom! пък актьорът бе номиниран и за Оскар. Е, не спечели, а едва ли скоро ще има нов повод да се надпреварва за статуетка.

Андрю Гарфийлд, "Хрониките на Нарния" и защо не е получил ролята на принц Каспиян

Ролята, за която Андрю Гарфийлд не е достатъчно... красив

Интересна причина

Не, това последното не е наша оценка за уменията му пред камера, а е следствие от решението на Андрю да си вземе почивка от актьорската кариера. "Всъщност съм наистина щастлив и развълнуван да имам спокойствие и свободно време", споделя той.

Очевидно сега това, върху което иска да се фокусира, особено след цялата вложена енергия в работата си, е да презареди силите си.

Снимка 572099

Източник: GettyImages

"Изкушаващо е да живееш по начин, при който винаги скачаш от едно нещо на следващото. Но всъщност знам, че да имам време е привилегия."

Андрю разкрива още и какво го е накарало да вземе решението да сложи актьорската си кариера на пауза. Оказва се, че вдъхновението е дошло от любими негови артисти, от които взема пример как да се самосъхрани. И казва, че се възхищава на хора, които "се движат със собствения си ритъм".

Андрю Гарфийлд, Алиса Милър и новината за раздялата им

На Андрю Гарфийлд пак не му провървя

Отново дупка в личния живот на актьора

А по въпроса дали паузата му ще бъде просто почивка, или пък ваканция, актьорът признава пред People колебливо: "Да, надявам се, че ще мога да ида някъде на ваканция. Защото в момента дори да се кача на самолет ми се струва като усилие. Иска ми се да лежа и да мисля, или пък да не мисля... Да слушам музика, да съм с приятели и да ядем бургери, да бъда човек."