Ръка за ръка с успеха в Холивуд вървят и редица промени и лишения в личния живот. Точно това на свой гръб е изпитал почти всеки актьор. Със славата на Андрю Гарфийлд не му се налага да се справя отскоро. Напоследък обаче новините около романтичните трепети на любимия ни Спайдърмен изобщо не са добри.

Том Холанд, "Спайдърмен: Няма път към дома" и разкритието му, че един от тримата Спайдърмени е имал изкуствено дупе

Трима Спайдърмени - едно изкуствено дупе

Интересни разкрития на Том Холанд

Отначало той и 32-годишната му приятелка, модела Алиса Милър, са имали страхотна връзка. И тя наистина се е развивала повече от добре, въпреки че за да се появят публично им е отнело известно време, споделят източници на The Sun.

Причината в последствие и на двамата да им стане много трудно да се виждат обаче, са били натоварените им работни графици.

Снимка 569475

Източник: Instagram / luvalyssamiller

"Освен това стана ясно, че е имало различия помежду им и са взели решение, че е по-добре да се разделят, поне засега", допълват източниците.

Подобни новини няма как да бъдат приятни, особено в разгара на наградния сезон, когато на всеки би му се искало да сподели вълнението и успеха си със своята половинка.

А тази година беше особено добра за Андрю. Редица номинации и награди получиха както той, така и най-новият му филм tick, tick...Boom!

tick, tick...Boom!, Андрю Гарфилд и първи трейлър на режисьорския дебют на Лин-Мануел Миранда

Какво да очакваме от режисьорския филм на Лин-Мануел Миранда

Андрю Гарфийлд е в главната роля

Но ако погледнем от позитивната страна на нещата, сега на актьора му остава повече време да се фокусира върху себе си и бъдещите си проекти.